Termelői élelmiszerek - kézműves termékek

Microker - Ingyenes térképes termelő kereső!

Microker - Ingyenes térképes termelő kereső!

Hol találjuk meg a termelőket, ha bezártak a termelői piacok?

2020. március 19. - microker

Sajnos a kialakult helyzet miatt az összes tavaszi kézműves vásár elmarad, ezért a kistermelők és kézművesek nem tudják értékesíteni a portékájukat, miközben a boltok polcai sok helyen kiürültek és óriási mértékben megnőtt a kereslet a helyi, termelői áruk iránt. A megnövekedett igényt jelzi, hogy az utóbbi napokban több százan regisztráltak a Microker térképes termelő kereső oldalán, tucatjával érkeznek a megkeresések az ügyben, hogy hol lehet beszerezni termelői élelmiszert. 

A Microker ingyenesen használható térképes termelő kereső oldala (itt: www.microker.hu) most nagy segítséget nyújt a termelők és vásárlók összekapcsolásában. Sok termelő, kellő mennyiségű megrendelés esetén ingyenes házhoz szállítást biztosít, ha pedig a termék típusa lehetőséget ad rá, akkor csomagküldővel juttatja el a megrendelt árut a vásárlókhoz. 

Az oldalon lehetőség van beállítani a tartózkodási helytől számított távolságot, lehet termékekre és termelőkre is keresni. A találatok térképen jelennek meg, így gyorsan kiderül, hogy a keresett termék hol található meg legközelebb. A termelők profilt hozhatnak létre, ahol bemutathatják a gazdaságot, feltölthetik a termékeiket, azok fotóit, árát és leírását.

Immár 536 termelő kínálatából lehet válogatni az oldalon, ahol bárki ingyen hirdetheti saját előállítású portékáját és ez naponta tucatnyi új termelő kínálatával bővül! 

Ez egy webshop?

Nem webshop, a vásárlók a megadott elérhetőségeken tudják felvenni közvetlenül a termelővel a kapcsolatot!

Mi a teendőm, ha termelőként szeretnék megjelenni az oldalon?

Termelőknek, háztáji felesleget értékesítőknek annyi a teendő, hogy:

- Regisztrálnak
- Bejelentkezés után a nevükre kattintva a felugró menüből kiválasztják a "Termelői adatlap létrehozása" sort és        kitöltik az adatokat.
- Az oldal alján lévő "Mentés" gombbal elmentik.
- A Termelői adatlap mentése után ugyanitt, az adatlap alsó részén, megjelenik a "Termékek" szekció és a       "Szerkesztés" gombbal lehet termékeket rögzíteni, árral, fotóval, leírással. 

Reméljük a most kialakult helyzetben segíteni tudunk a termelőknek abban, hogy kapcsolatban tudjanak maradni a vásárlókkal, ezáltal hozzájárulunk ahhoz, hogy mérséklődjön a bevétel kiesésük.

Lengyel Éva baromfik


Csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, ahol már több mint 6000 tag (termelők és vásárlók) szervezi napi szinten a portékák adás-vételét.  A Microker - Vásároljunk Közvetlenül Termelőktől! csoport linkjét megtaláljátok a térképes oldalunk kezdő oldalán.
A térképes oldalra ezen a linken tudtok regisztrálni: www.microker.hu 

yeq8uKPpb4LPdPXuvRLy53GPwQQMDZ

dixRqzS3HkxZCB69oAmRotBWZczNIH

76961418 597512247721739 1236693248282460160 n

FDZliPUqXkPE93RzuliQSk3QqXuMPJ.png

A bejegyzés trackback címe:

https://microker-vasaroljkozvetlenultermelotol.blog.hu/api/trackback/id/tr8615535666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása